Party party på G

Ikväll kör vi avenyn igen livet leker woho :D


Ute på äventyr


Mot Göteborg!

Ska spendera helgen i Gbg med min party pingla wooho :D

 


Nu är den min


Tidsfördriv


Den här dan kan dö

Är på så jävla dåligt humör, vill bara att den här dagen ska ta slut. allt kan dra åt helvete just nu PUNKT

Vårjackan

Det här får bli min nästa investering, älskar allt med jackan kommer både kunna ha den nu och i sommar :D det är en Levis från MQ kostar 1299 nu jävlar ska du bli min! ;)
Kommer bli sjukt snyggt med vår outfiten och pilotbrillorna till

kvällsmys

Chillar i soffan med musik och nya vecko revyn ska strax kolla på 24, inne på säsong 5 nu wiho

You're not on my things to do, cos I've already done you

Blev en härlig promenad till skolan idag tillsammans med Ida, är ändå 5 km att gå så kan säga att det var jobbigt i denna värmen jackan åkte av snabbt annars var det riktigt skönt :) efter skolan tänkte jag och Clara cykla till råda och gå milen, vill verkligen förbättra min kondition nu till sommaren
Min snygga nya mag tröja från Gina 200 fick jag ge för den älskar färgen, perfekt nu till sommaren!

död..

Efter ett 75 min spinningpass är jag helt död, mina ben är som spagetti hehe men lika gött känns det alltid efter ett hårt pass :D ska köra varje söndag nu med Elina och komma igång riktigt ordentligt samt gymma med Clara, ne nu ska jag däcka i sängen börjar 11.30 i morn sköönt!
Fina Ida har ändrat bloggen lite också, tjusigt :)

Myskväll igår med ida

Hade en jätte mysig kväll igår, var en evighets sen vi hade en sån kväll hade saknat dom ♥ vi körde på tacos som jag och Ida är bäst på att äta och massa prat :D hade en bra kväll på stadt i fredags också, idag blir det slapp och ett spinning pass med Elina kl 6 hoppas ni haft en bra helg!

Woohoo


Hello loovely friday!

Fredagskänslan är ju helt underbar och den blir ju 100 gånger bättre när vädret är så jävla bra :D blir att sätta sig på en uteservering efter skolan med fina Sofia sen ikväll blir det utgång med ett saknat party gäng :D

Loverboy


Påväg till Elina

Sitter på bussen ska träffa min goding, ska njuta ute tills solen går ner sen ikväll ska vi till en vän till henne och laga tacos :D Här är en bild på Elinas ena färdig tatuerade arm AVGUDAR den så snygg!!

 


Mys i soffan

Idag har jag haft en lektion i skolan efter det en körlektion, när jag kom hem tog jag en promenad med mamma sedan har jag bara tagit det lugnt, har bla kollar på de senaste avsnitten av Dhw, walking dead och Pretty little liars så spännande så jag dör!! Nu väntas det de sista avsnittet av Pretty little liars som går i USA ikväll så får med andra ord vänta tills i morn :D spännande och se om A är den jag tror det är!

Im the feeling you cannot hide

Har haft fullt upp i veckan därför jag inte bloggat så mycket, känner mig stressad med projektarbetet så har ägnat en hel del tid åt det, nedräkningen pågår för fullt i skolan tror det är 80 dagar kvar eller nått sånt? tiden går fort och nu är min studentmössa påväg äntligen :D visar upp den på bloggen sen!
har för övrigt inte så mycket att blogga om just nu, Ska ha en lugnt helg tänkte jag inga planer skönt det med :) hoppas ni får en trevlig helg puss!
Jag och Johan i torsdags innan Lipz :)

Helt fast..


Im in Love

Åh äntligen har jag hittat min studentklänning älskar den är verkligen jätte nöjd!! köpte den idag tack världens bästa mamma ♥ har tagit några bilder i lite olika ljus och vinklar, här har ni den iallafall :D
fick hem några söta trosor också

Låten jag knarkar just nu ♥


Ni va bäst ändå LOVE!!


Här gottar vi oss!

och jag och Johan var självklart först i ;)


100 dagars firande

Ligger fortfarande i sängen efter en rolig kväll på stadt igår, blev mycket dansande och skålande precis som en kväll ska va :D nu mår jag som förtjänat men det är bara att ladda upp med energi igen för ikväll blir det myskväll hos Frida med middag, melodifestivalen och bad med ett fint gäng :D
Tre bilder från igår innan vi drog!




Nu börjar vi fredagen på riktigt!!!


You me at six

Älskar deras nya album Sinners never sleep!

Season 3

Nu blir det säsong 3 på 24, serien blir bara bättre och bättre :D orkar jag alla 8? haha det göör jag nog ;)
ska krypa ner i soffan nu iallfall med frallor och glass känner mig inte helt bra hoppas jag inte börjar bli sjuk!

Söta ljuslyktor från indiska


On the train

Har haft en jätte rolig och bra Lördag/söndag i gbg :D nu är det hemåt som gäller, här är en bild på mig och fina Linda från igår :)


Sen utgång


Sen utgång


'


Fredagsmys

Ikväll är jag hemma och bara tar det lugnt medan dom flesta är ute och partajar ;) känns skönt för en gång skull att inte festa och bara vara hemma! Min kväll började med en fet pizza och efter blev det en kvällspromenad med min brud, nu ska jag hoppa in i duschen sedan kolla på The grey med Liam Neeson och vräka i mig massa chips och dipp, haha underbart! I morn åker jag till Göteborg och träffar A mysigt ;) tar nog en runda inne i nordstan också och spanar efter studentklänningar, börjar närma sig nu :D Ha en bra helg alla! puss ♥
"Things fall apart so that other things can fall together"

Vilken kändis är jag lik?

haha ja hon är ju galet snygg synd att jag inte själv tycker jag är lik henne ;) men visst är hon lite lik
Leighton Meester?


Härlig promenad

Vad vore våren och sommaren utan mina älskade ray ban


Snart helg!!

Älskar vädret, älskar mina vänner och älskar att det snart är fredag :D veckan har gått sjukt fort och har fått en del saker gjort, får se vad jag hittar på i helgen!
Efter jag slutat ska jag iallfall ta en lång underbar promenad med Clara och bara njut av vädret! :D

RSS 2.0