Seg tjej

Lägger mig i soffan nu och sysselsätter mig med detta, är såå trött! Skönt att man bara hade en lektion i dag


Home

Det räcker inte att säga vilken underbart sjukt rolig helg vi haft :D det är givet att dom här två utgångarna toppar listan, har träffat så sjukt många sköna människor älskar Göteborg! gårkvällens galna partaj avslutades vid 9 tiden i morses och med endast två timmar sömn ger vi oss ut på stan, käkar frukost och sätter oss på tåget hem. Sliten? haha kan man säga, gjort av med lite föör mcket pengar? ah hehe om det var värd det? JAA!! ;) tack babe för helgen! Nu blir det läggdags för min del fy faaan va skönt Godnatt.

Godmorgon Fredag

Sitter i bussen påväg till skolan ser fram emot dagens planer :) GRATTIS CLARA!!!!!


Just nu, plugg...


Göteborg hela helgen!

Woho i morn fyller min babe 18!! :D för att fira den stora dagen så drar vi till Gbg över helgen det blir utgång både fredag och lördag i världens bästa stad och med världens bästa vän! kan det bli bättre? :D självklart ska vi inviga starbucks också ;) Dagen i morn blir kort börjar 09.10 och slutar 12.40 skön skoldag! Nu ska jag packa lite och plugga puss ♥


'


Booooring

Har verkligen tuuusen prov och läxor i huvudet nu orkar inte och självklart ska allt komma på samma gång!
Har en lång håltimma nu så ska försöka göra lite nytta, slutar 4 efter blir det träning med Clara och sen hem och plugga igen..Längtar till helgen för då fyller C 18!! :D


'


Vero moda


Min dag hittills

Härligt med ny vecka och nya planer! Idag har jag vart i skolan en timma direkt efter det blev de en liten runda på stan köpte ett fint linne från vero moda :) efter hade jag min andra körlektion gick riktigt bra! ska köra på körskolan nu en gång i veckan + en del hemma, motivation är på topp! dock är väl teorin inte lika lätt att prioritera in när man har 100 andra läxor och prov i skolan som tråtts allt kommer i första hand.
Tänkte ta en pause från pluggandet nu iallfall och börja kolla på en ny serie? tittade precis klart på True blood som var riktigt bra och spännande, blir så tomt när man avslutat en bra serie så får väl inleda en ny ;) får se om det kanske blir 24 eller någon annan bra! Ni som inte sätt True blood gör de!


Partyyy!


Gym och övningsköra

Så ser min förmiddag och eftermiddag ut och ikväll blir det utgång :D puss!

Myskväll hos Ida! (:


me today

Förlåt har vart sämst på att blogga denna veckan men har inte orkat, har inte gjort så mycket mer än o pluggat eller jo i onsdags så var jag och Ida i thn och kolla på hockey, faktiskt riktigt kul och kolla på! vem vi kollade på avslöjar jag inte haha ;) nu ska jag äta sen sticker jag till Ida för spelkväll med tjejerna puss! ♥

Ibland är det rätt att göra fel saker

Hoppas ni får en härlig dag puss!

true words


i lördags

Haha kan ju bara beskriva hur mig dag var i lördags med ett ord SICK, Clara Andersson vart får vi all våran sjuka humor ifrån som ingen annan kan förstå? och nej nu syftar jag inte på grodynglarna back in 2003 haha!! härlig lördag iallfall (detta inlägget var alltså tillgänglat till clara) puss love youuu!

Min nya älskling

Har haft en super mysig dag i överby med Elina idag, älskar dig vännen! ♥ och även denna snygga skjortan jag fick hem från Sisters!

Överby med Elina!


Lite fredags shopping (:


Kan inte få nog av skjortor det är fan det snyggaste man kan ha på sig!

Hello friday!

50 min kvar sen är det helg :D efter skolan blir det en sväng på stan med Ida sen ut och övningsköra med mamma sen stadt ikväll med brudarna :D ni får ha en bra fredag!!
bjuder på lite festliga bilder från en lyckad utgång!

Fredag i morn mina vänner!!

Fett gött med helg snart :D i morn är det stadt som gäller woho! slutar 12.40 också grymt!

Lite fb bilder från året som gått (:

Sjukt fina och bra minnen jag har med mina käraste ♥
Det här är bara några av alla 100 bilder och 1000 minnen! puss

Vårens sötaste från Tommy Hilfiger

Är så sugen på vårkläderna nu!

Sista terminen nu kör vi!

Älskar mina måndagar och fredagar!!

Jag smälter..

Frågan är fan om denna sexiga skönheten slår Chuck Bass? hmm...svårt ;)

Bra låt


I'm stronger then you ever was

Sitter i skolan är snart klar med ett arbete! så skönt, slutar 4 idag och har världens håltimma på det mindre skönt..Aja efter skolan händer det inte så mycket åker kanske ut och övningskör en sväng puss!

Så här ser min kväll ut


Fuck off

Min mobil är sönder igen! och den här gången är det fan värre den slutade bara att fungera den är helt död eller nästan kan höra när jag får sms men när jag testar att ringa till den så händer det inget, ingen bild eller nått helt svart så jävla skumt så ni som har smsat och försökt få tag på mig igår kväll/idag så hör av er på fb istället kommer vara utan mobil i veckan om inte mer, faaan!!

Grattis världens bästa mamma ♥

Idag fyller min mamma 43! ÄLSKAR DIG, du är mitt allt kan inte föreställa mig en värld utan dig du är bäst! ♥

Bio med min fina kusin

Mina älskade kusiner är här från Linköping så nu blir det bio vid 4, vi ska se Alvin och gänget 3 som verkar as rolig :D hoppas ni får en bra dag puss!

Myskväll med babe


Nu blir det utgång

puss!

Stan

Nu blir det stan med Ida och leta balklänning hoppas jag hittar någon fin! :) puss
Bild från nyår

Naaaw

Kollade igenom Idas gamla inlägg och vad hittade jag? jooo en sjukt söööt bild på Ida NAW
Början på 2010? haha Kärlek ♥

orkar inte blogga

är fortfarande sjukt seg, har blivit lite bättre men har inget att blogga om inte så mycket som händer för mig just nu ändå tar det bara lugnt och njuter av lovet vi hörs!

Seg och förkyld..

Att va förkyld är fan det jobbigaste som finns! hostar som ett jävla as och snyter mig en gång i minuten ååh va jobbigt!! ska bädda ner mig i sängen nu och börja kolla på The walking dead, det får bli min räddning ikväll! puss

Fan va rätt!


Gott nytt fucking åååår!!!

Äntligen 2012 ser fram emot det här året :D tack alla för en underbar nyår igår, den bästa hittills :D älskar er mina fina och bästa vänner!! puss på er som va med igår. Nu ska jag åka ner till stan och köpa en stor jävla fet pizza och dela den med Sofia och mysa framför en film, lägger upp lite bilder senare puss! :)
Nyår 2009

Nyår 2011

Vi har förändrats en hel del ser jag ;)

RSS 2.0