The best feeling comes when you realize youre perfectly happy without the people you thought you needed the most


I skolan

Godmorgon! första gången på 7 veckor som jag tvinga upp mig ur sängen 06.30! fy det va inte kul  men skönt är det ändå att vara tillbaka i skolan, känns som en nystart på något sätt jag och Ida va riktigt duktiga och satt i 2 timmar och gjorde klart vår religion uppgift så duktiga har vi inte vart på länge ;) vi tänkte snart dra ut och luncha på stan pizzaaaa ♥

Säsong 7

Börjar komma ikapp riktigt bra nu snart får jag väl börja följa serien på tv, grymt bra är det iallfall! :) får se vilken serie det blir efter denna ;)

Bree är lätt min favorit ;)

Första advent

Igår hade jag och Ida advents mys hemma hos henne :D vi lagade tacos och tjatade, suger på att blogga då det här inlägget skulle upp igår såklart men men, tiden går sjukt snabbt iallfall redan första advent och det är plus grader ute?? blir nog ingen snö i år..

Gårdagens


Grattis till mina fina kusiner!! (:


Skåål!


The View med min fina (:


Lite fredags shopping

Va på stan idag hittade dessa! En sjukt snygg fest topp, älskar färgen! dålig bild dock men ska nog ha på mig den ikväll så kanske visar upp bild då :) sen en enkel röd tröja!
Ikväll blir det utgång med Sofia blir the view och sen kanske stadt! Hoppas ni får en bra kväll puss! ♥

Säsong 6

Kom precis hem från stan :) försökte få lite julklapps inspiration har verkligen ingen aning vad jag ska köpa till familjen osv, det ända jag hitta va en julklapp till mig själv (en barbour halsduk) haha tror jag får åka till Gbg någon helg snart framöver och kika, någon som vill hänga med?
Nu tänkte jag lägga mig i soffan och äta sallad och inleda säsong 6 :) hörs hörs ♥

På stan


I'm perfectly happy without you

Stannade hemma idag från praktiken pga av dålig sömn och en jobbig huvudverk, måste gå i morn sista veckan nu! sen börjar skolan, ska bli kul att komma tillbaka ändå :)
skulle egentligen åkt till Halmstad den här helgen och träffat Caroline men eftersom jag slutar tidigt på fredagar när jag går i skolan så passar det bättre nästa vecka, kommer bli skit kul att träffa henne igen :D får se om jag lyckas få den här helgen helt oplanerad, då hade jag gjort mig själv förvånad ;) men men nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och kolla på dhw puss! ♥

Wooopa!


Mys med tjejerna! snart blir det partyy (;


Sexy and we know it


så här ser jag ut ikväll (:


pic från igår

Bästa kvällen på länge! :) ikväll blir det middag hos Elin och mangos!

Maat!


Fredag idag!!!

Sitter just nu i fikarummet och dricker latte :) ska strax gå ut och leka med barnen ;) ikväll blir det utgång med Elina :D puss


Kvällsfika med Sofia


14 november

Hello :) Idag har jag vart på praktiken och i eftermiddag var jag på den sista teorilektionen sedan spenderade jag kvällen med min älskade Elina super mysigt :D nu blir det dhw innan jag lägger mig puss ♥
Elinas sjukt snygga tattoo!

Nytt från Mary Kay


Påväg till Linköping

Hade en jätte trevlig kväll igår :D nu sitter jag i bilen påväg till kusinerna i Linköping min moster fyller 40 så det blir kalas :) puss så länge!


Äntligen Fredag!!

Skönt med fredag även fast veckan gått så himla fort! :) Ikväll blir det stadt igen med brudarna för fjärde gången i rad har man precis fyllt 18 så har man haha ;) vi kommer ha jäkligt kul i allafall vi börjar hemma hos Nilla :D Nu ska jag snart hoppa in i duschen och städa lite sedan kommer pappa hem med pizza! Ha en bra fredag puss ♥
Bjuder på llite festliga bilder!







Beautiful

Eva Longoria


Fan va bra jag är

Kom precis hem efter att ha övningskört i 2 timmar gick riktigt bra idag :D är stolt över mig själv! gick så himla dåligt sist, har inte gjort så mycket mer idag än praktiken ska strax ut och träffa Clara va ett tagsen nu :) här är lite old pic haha!


'


Mys med min brud

Kom precis hem från stan har vart och ätit thaimat med Sofia och pratat en hel del! mysigt hade inte träffat henne på ett tag :) planerade lite över dom kommande helgerna inte fel!
Nu blir det Prison break med mamma och Andreas efter de Dhf ;) börjar inte för än 3 i morn då jag endast har matte puss! ♥

Slut på höstlov

I morn är det praktik som gäller har 3 veckor kvar på dagiset sedan back to school! känns okej (: helgen har vart sjukt bra iallfall! därför uppdateringen har lidit, blev ju som sagt stadt på fredagen och kvällen där va great! :) och i går träffade jag Elina en liten stund och efter kom en söt kille och hämta upp mig och då blev det filmkväll hos han, mycket trevligt :) kan rekommendera filmen The Taking of Pelham 1 2 3 som vi såg med John Travolta grymt bra!
Drinkar som jag gjorde till mig, Ida och Johannes i fredags, kanske ska bli bartender ändå ;)

Fredag!!

Gött med fredag idag, fredag = utgång jappjapp :D har äntligen fått min röst tillbaka också är en aning hes men det är väl lite hett haha ;) det blir lite förfest hemma hos mig och sedan stadt :) Nuu ska jag äta mig mätt på nybakade bullar som farmor gjort mums!
Bilder från Idas fest i april :)

The view

Nu sticker jag ut med Ida och tar ett glas vin på the View :) har inte träffats på några dagar så har mycket att prata om ;) ha en trevlig kväll puss! ♥

Fynd

Kom precis hem från stan, har vart hos banken och fixat lite grejer så äntligen är det klart! aktiverade bla mitt nya kort, sedan svängde jag förbi H&M och hitta en jätte söt väska perfekt för utgångar :) kosta bara 149 kr fynd eller vad? ;)

Kan verkligen inte få nog av den här filmen!



Myskväll

Kom precis hem från hemmakväll och när man kommer ut därifrån så är inte godispåsen lite hehe ;) så nu blir det myskväll med min fina lillebror framför 2 filmer :)

R.I.P

FY FAAAAN säger ja bara! min fina Guess klocka jag fick av mamma och pappa i julklapp 2009 är borta :( det värsta av allt är att det är mitt egna fel till störst del, hade på mig den när jag var ute och festa men jag vet att den bara kan ligga på två stället men där finns den inte, så finns inte så mycket att göra..Men efter lite övervägande så har jag bestämt mig för att köpa en ny exakt lika dan, visst det är en väldigt dyr klocka pengar man kan lägga på så mycket annat men den här klockan var verkligen speciell, den va så typsikt mig! hitta den helt spontant på en sida och det var kärlek vid första ögonkastet ;) så dramatisk jag är haha men that's the truth.. (:

RSS 2.0