Lyckad kväll igår

Kvällen igår börja och slutade mycket bra :D mår som de flästa säkert mår idag av alla som var ute igår därför blir det bara häng i soffan resten av dagen och ladda om inför jobb i morn! Här är 3 halvkassa bilder från kvällen!

Idag är det fredag

Vilket innebär utgång!! :D en skön sovmorgon har jag redan fått så nu känner jag mig pigg och glad, blir en sväng ner till stan nu med mamma för en fika! Trevlig fredag alla, bloggar väl lite senare.

Mys på Pråmen


B & J ute i solen efter en hård arbetsdag!


Första dagen avklarad

Känns skönt att få the first day överstökad! alltid lika mycket nytt att lära sig och många nya intryck varje gång man börjar på en ny arbetsplats, känner iallfall efter denna dagen att jag kommer trivas bra med de personer jag jobbar med och arbetsuppgifterna dock är det sena dagar och tidiga mornar, jobbar från 8.00 - 17.00 sön till tor, kommer iallfall kännas gött i fickan sen och skönt att få 10 dagars semester innan nästa jobb, högt tempo är det som gäller ;) Nu blir det ut i det fina vädret med Clara puss!
Bild på mig & Sofia från midsommar!

När allt går emot ska jag hålla kvar

Och det är precis vad jag har gjort! för ett par månader sedan gick verkligen allt emot, men nu äntligen flyter allt bara på! Studenten avklarad, körkortet fixat och två jobb framför mig nu i sommar, börjar redan i morn på Dafgård en månad framöver sedan direkt där efter på Releasy i Skövde vilket även är ett heltidsjobb minst ett år framöver. It's my time now :D hoppas alla får en skön sommar!


SWEDISH HOUSE MAFIA!!!

Äntligen fick jag biljetterna till shm, var inne prick 09.00 i morses för att boka och det tog ungefär 2 timmar innan jag fick dom tack vare ticnets fuckade sida! laggade och laddades om hela tiden så sjukt störande, men du har jag dom i handen :D
Hade förresten tänkt att börja blogga igen efter allt studentfirande, midsommarfirande osv hoppas ni fortfarande är intresserade att följa bloggen! puss ♥


Mysig dag på Överby

Har spenderat hela dagen i Trollhättan med min fina Ida, blev lite shopping och thaimat :)


RSS 2.0