Ut i solen

Har precis tagit mig en god frukost nu ska jag ut i solen och lyssna på musik och bara ta det lugnt innan jag ska förberedda lite smått inför ikväll då det kommer hit ett gäng och ska grillar för att sedan festa hela natten ;) Det är ju valborg :D Hörs sen!

Love is this, this is love

Nu säger jag Godnatt efter en jätte mysig kväll med Sebastian! måste orka morgondagen som kommer bli skitkul! :)

Nu sticker jag

Ha en fin kväll puss!

shine, come on and let it shine

Kort dag i dag hade bara idrott :) efter stack jag och Ida till stan satte oss på torget och tog en glass efter gick vi en sväng på stan och köpte lite saker tills morgondagen! sen satte vi oss tillsammans med Adam i statsparken och njöt av solen!
Kvällens planer blir att grilla med Sebastian hemma hos honom och så ska det vara en kväll som den här! :) Hörs kanske sen!

'


My day


Beautiful day

Äntligen slutat nu sticker jag till stan med Elina och köper glass i det fina vädret! :D

'


summer love

Är riktigt nöjd med bikinin den satt skit snyggt på! längtar till jag kan börja använda den :)

Min bikini har kommit som jag beställde i februari!


'


I ROCK!

Kom precis hem från gymmet känns riktigt skönt efteråt speciellt efter man tagit en lååång dusch! blev en hel del styrketräning och även lite kondition! Nu har mamma gjort mat till mig kommer inte ha tid att njuta är så hungrig!!

Lunch på stan

Thaimat på stan med Ida, planerade lite inför valborg det är ju snart! planer efter planer det ska man ha ;) nu är jag tillbaka i skolan och har grafiska, efter blir det hård träning med Clara och Olivia!

Seriens gulligaste par!

Nu lägger jag mig framför oc med chipsskålen bredvid mig, ska börja på säsong 4 :)

Fler bilder från i fredags


Love is why we fall down and get back up again

Ligger och steker i solen och lyssnar på musik tänker inte gå in på ett bra tag hörs väl sen!

Lyckad kväll

Tummen upp för den sjukt roliga festen igår! hade så himla kul :) den enda nackdelen är att tiden går så jävla fort men det gör den alltid när man har kul! Jag och Sebastian kom iallfall hem runt 5 tiden, senare idag så blev det grillning vid vattnet med tjejerna, hade ju en del att prata om! ;) Nu blir det en film innan jag lägger mig puss!

Nu sticker vi!


Life is a party I'm never growing up!

Ikväll är det Idas 18 års fest som gäller kommer bli så sjukt kul är super taggad!! Nu har jag lite att fixa med som vanligt, Lina kommer hit runt 3 också för att fixa det sista sen KÖÖR VI!!

Göteborg

Åker till Göteborg strax ska träffa mina kusiner :) det blir käk ute i det fina vädret och även bio ikväll igen
ska se Battle Los angeles som har premiär idag den verkar riktigt bra! Nu måste jag kila puss!

nytt

Allt detta från H&M fick jag köpt igår och en jätte snygg kavaj från MQ som jag fick av mamma, men fick ingen bra bild ska iallfall ha på mig den i morn då det plir Partyy :)

Bio

Har knappt vart hemma något i dag och nu ska jag iväg igen det blir bio med Clara :) har handlat en del som jag visar upp i morn nu måste jag sticka puss!

Im wearing the smile you gave me

Godmorgon! åker in till stan för att träffa Lina, har lite grejer att fixa med innan den stora dagen fredag alltså ;) kan inte avslöja något nu eftersom födelsedagsbarnet säkert läser min blogg ;) Hörs senare puss!

Tennis

Nu sticker jag iväg till tennishallen och möter Sebastian och Mikael, dags att köra lite tennis igen va ett tagsen nu alltid lika kul! :) blir härligt sen när man kan spela ute också och samtidigt jobba på brännan ;) Hörs sen!

go dag

Kom precis hem från en jätte rolig dag/kväll med dom här vännerna! lagade thaimat hos Ida, spelade lite spel drog ner till sjölunda och satte oss på klipporna riktigt mysigt den varmaste kvällen hittills dessutom känns det som! :) Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oc och soooova ut i morn natti!

Frukost ute i solen

Godmorgon! har vart uppe sen 9 enda anledningen till det är att jag har vart på mitt sommarjobb och hämtat ut mitt schema för sommaren känns skönt att ha fått det gjort! nu tänkte jag gå och och sätta mig i solen med mamma och äta frukost och njuta av värmen Hörs sen!

söndagsmys

Tänkte varva ner framför tvn med pringles mums! efter en härlig söndag ute i solen, har vart ute i stort sätt hela dagen blev en långpromenad så skönt! träffade även Clara en stund, nu siktar jag mot sängen hörs i morn!

'


Lördag

Nu drar jag till Sebastian och spenderar min kväll där ha det bra!

Baby can you play with fire?

Sitter ute i det underbara vädret och solar massa så himla skönt!

I need you to need me back


mums


Fika på stan

Kom precis hem från stan var på Henrys och fikade med Sofia, vi hade en del och prata om så blev kvar där ett tag mycket trevligt :) Nu är det äntligen påsklov så ska se till och njuta varenda sekund! Ikväll blir det lugnt, tacos med familjen och troligtvis en hel del oc skönt att inte göra någonting :) Nu ska jag hoppa in i duschen och städa lite, kanske hörs senare puss

säsong 3

Godkväll! idag har jag inte gjort så mycket åt och vila en stund när jag kom hem tänkte fortsätta slappa resten av kvällen är inne på säsong 3 nu så blir väl svårt att slita sig, skönt med en sovmorgon till 11.20 i morn också! Ha en bra kväll

Hold me closer

Torsdag idag betyder att det snart är lov! kändes som att vi hade det för inte så längesen kommer iallfall bli hur skönt som helst och roligt framförallt har så mycket planer :) nu har jag foto tänkte ta tag i den här lektionen och få något gjort Hörs senare!

'


Dead by april - Trapped

Because of you I'm lying awake at night
All I'm seeing are pictures of you
As I close my eyes I fade my way
Into the loss of my dream world

It's a place of trust, will you meet me there?
There's no time to spare
Come on show me you care

Here we can make anything become real
All of my dreams are all I see
Try not to wake me
Can't you see all of my dreams are all I wanna see?

Try not to wake me
Try not to wake me

Because of you
My try's to not think of you
They just end up I one million thoughts
It's way to much to mention
See what I mean when you see my creation

It's a place of trust, I can meet me there
There's no time to spare
Come on, show me you care

What you believe in here will become real
All of my dreams are all I see
Try not to wake me
Can't you see all of my dreams are all I wanna see?

Try not to wake me
Try not to wake me
All of my dreams are all I see
Try not to wake me
Can't you see all of my dreams are all I want to see?

Try not to wake me
Try not to wake me

Trapped inside my own dreams
I'm not complaining
Leave behind a lie of any kind
Here it can disappear

All of my dreams are all I see
Try not to wake, me let me be
All of my dreams are all I see
Try not to wake me
Can't you see all of my dreams are all I wanna see?

Try not to wake me
Try not to wake me
All of my dreams are all I see
(I see)

Try not to wake me
Can't you see all of my dreams are all I wanna see?
Try not to wake me
Try not to wake me, try not to wake me


Nytt

Fick lite nytt av mamma igår som kom hem från Ullared, lite "bra och ha" saker :)
Underkläder, sport bh, strumpor, sminkborttagning, kam, tröja och en strand klänning!

I used to be youre world

Jävligt bra start på dagen, åkte till skolan vid halv 1 för att ha en redovisning på 5 min med Ida men självklart så va läraren inte där så det slutade med att vi fick åka hem igen, blir så jävla irriterad på sånna här situationer som har hänt ett antal gånger! Jag tänker iallfall inte låta detta förstöra resten av min dag så sätter mig framför oc med en Ben & Jerry i handen!

'


wokhouse

Kom precis hem från stan med Ida vi gick till wokhouse och åt det satt bra! :) för övrigt idag så har jag inte gjort så mycket har försökt att plugga endel men har inte gjort några större framsteg. Tänkte nu avsluta kvällen med en film och njuta av att vi är lediga i morn ha en bra kväll!

oc time


Härlig dag!

Fan vilken härlig dag har suttit ute i solen i sort sätt hela dagen med lurarna i öronen och solen i ansiktet så underbart med vår nu längtar tills första grillkvällen! Idag har vi även firat pappa och Andreas på förmiddagen farmor och farfar är här så ska spendera min kväll med dom och god mat, senare ikväll blir det oc med massa onyttigt, ha en bra kväll puss!

'


Nu sticker jag ciao!


Jag och NillaPillaPäron


Have I not given you enough?


Kom precis hem från en heldag i arenan med skolan va rätt kul! skönt att solen kom fram också, sitter nu här framför datorn tänkte påbörja lite skolarbete får se hur det går, Ikväll ska jag och Ida bjuda vår kära vän Pernilla på mat vi hade tänkt oss Italia eftersom hon fyllt 18! :) dock lär hon få dela med sig av sin drink ;)

Destroy what destroys you


Smile like you mean it

Godmorgon sitter i skolan och har multimedia fördriver lektionen med facebook eftersom jag hatar den här lektion sparar mina krafter tills matten istället, Idag fyller min älskade lillebror 15 det firar vi med en fika på stan :) tänkte dra med han till spelbutiken så han får välja ut ett spel då blir han säkert glad ;) ha en bra dag puss!

Grattis världens bästa pappa älskar dig!


'


RSS 2.0