baby I can't fight this feeling anymore

Drar iväg med familjen en tag av olika orsaker, behöver tid att tänka går igenom en del saker just nu behöver kärlek från familjen, jag älskar verkligen er och alla mina fina vänner som fans där för mig igår speciellt Ida! utan er skulle jag aldrig klara mig!

NU KÖR VI!!!


Damn.


Gårdagen


when it hurts just breathe

Min fina vän, finns inga ord för hur mycket jag älskar dig, du är en utav dom få jag bryr mig om så otroligt mycket dig kommer jag hålla fast vid vad som en händer! ♥

ops!


Let us have a good time

Åker in till stan med kusinerna för lite Thimat :) senare i eftermiddag så åker jag och Ida till Grästorp och spenderar kvällen där med härligt folk! :) ha en bra dag!

'


stan

Idag har ja vart på stan hela dagen med mina kära kusiner bland annat som är här från Gotland! riktigt kul att få träffa dom igen :) eftersom dom bor så långt här ifrån så blir det väldigt sällan vilket är synd!
Dom ska åka till Usa i april nästa år och vi planerar att kanske åka med, hade vart riktigt kul! :) speciellt med tanka på hur kul vi hade det när vi va i Thailand tillsammans för ett par år sedan :)

Bilder

Här är lite bilder från igår :) Hade det väldigt kul! och fick äntligen åka Atmosfear haha tack för en rolig dag :D

Liseberg!

Nu drar jag till Liseberg med Ida, Sebastian, Mikael och Johan! :D

Don't make me change my mind

Sitter och myser i min nya gosiga tröja jag köpte från Bik Bok idag riktigt skön :D är beroende av mysiga kläder hihi. Tänkte läsa lite Vecko Revyn innan jag sätter på en film, blir nog inte så sent idag eftersom jag ska upp tidigt i morn, ni får ha en mysig söndagskväll puss! :)

 


Hemma från Göteborg!

Hemma efter ett par mysiga dagar i Göteborg med Sebastian! :) I morn blir det Göteborg igen, LISEBERG HERE WE COME! :D

Göteborg!


Taggar!!

Är otroligt sent ute I know..speciellt för att vara jag men i morn smäller det :D

'


Filmtime

Blev thaimat idag igen haha sa ju att jag inte kan få nog ;) nu är jag mätt och ska kolla på film hade jag tänkt :) blir den här filmen som jag hört ska va bra men väldigt sorglig, hade inte vart fel att ha min fina kille bredvid mig menmen ska va med han hela helgen då blir det Harry Potter i 3d i Göteborg och efter sover vi i farmor och farfars hus mysigt :)
För övrigt så jobbar jag sista dagen i morn ska bli väldigt skönt! :) men nu ska jag sätta på filmen Hörs!


Så här ser blusen ut på :)


Stan with my babe

Kom precis hem från stan va och åt lite lunch på henrys med Sofia :) Efter blev det en runda på stan, gick och fixa mina Ray ban brillor som blivit helt snea har ingen aning om hur det gick till? men dom blev iallfall fixade på 2 min tur de! skulle inte klara mig utan dom hehe :)
Fick också hem en söt blus från Vero moda :)

Love

Kan verkligen inte få nog av thaimat det bästa som finns!
Efter en mysig kväll så säger jag godnatt! :)

thaimat på G!



hade lite kul med photo booth..

Rapunzel of Sweden

Har funderat ett tag nu på att skaffa hårförlängning från rapunzel, har inte bestämt mig riktigt än men det lutar åt det hållet :) ett startpaket kostar 1500 kr och det ska sitta i 6 månader ungefär vilket jag tycker är ett bra pris och en bra hållbarhet!
Är så trött på mitt hår just nu och känner för en förändring, vill också färga håret mörkare igen och med hårförlängningen till så tror jag det kommer bli riktigt snyggt! :)
Blir den här färgen isåfall!

Idag kommer Ida hem!!

1 vecka går så jävla fort tur det för nu vill jag ha min Ida back :D vi har lite roliga saker att se fram emot nu framöver därför längtar jag extra mycket efter henne! Det blir Liseberg på måndag men ett gäng! :D sen lite partyy och om ett par veckor drar vi några stycket till Tjörn!
Grymma planer med andra ord som ni får veta mer om sen ;) Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för tänker dra in till stan med Ida sen när hon kommer hem för lite thaimat mums! Hörs
En bild på oss sen last summer

'


Tisdaag

Dålig uppdatering idag i know, kort sammanfattning av dagen, Jobbade, kom hem, sov lite, övningskörde och sen åkte jag till Elina och spenderade min kväll där, vi kollade på denna filmen! den va helt okej :) Nu ska jag sova puss!

Läggdags!

Nu är det läggdags för min del ska upp och jobba i morn, tänker härda ut den här veckan (sista veckan jag jobbar) ska bli skönt med sommarlov sen då ska jag banne mig sova ut och vara ute länge på kvällarna! ;) Puss!
Bild från i vintras

Pizza time!

Nu blir det pizza sedan sticker jag till Ida och matar hennes katter för hon är i Turkiet, saknar dig min vän! :)

Benetton

Älskar Benettons sommar kollektioner så härliga färger och mönster! en affär jag alltid går in i när jag är i Göteborg, den ligger i arkaden för er som inte vet så ett tipps är att kika in där när ni är i Göteborg! :)
Min Benetton bikini som jag köpte i Italien förra året, älskar den!

Båstad


'

Har precis vart ute och kört ett par timmar, gick ganska bra faktiskt för att vara andra gången jag övningskör, nu blir det mys framför en film med godis! :)

Bilder från igår

Sebastian 5 år.

Our love is here to stay

Båstad va hur kul som helst! hade det jätte trevligt och mysigt med Sebastian och dom andra som va med :) Nu är jag hemma igen och kan blogga, tänkte lägga upp bilder lite senare eller i morn :)
Ikväll står thaimat på schemat tänkt bjuda min älskling på det för de är han värd! sen kanske vi hyr en film och åker och handlar lite, vi ska nämligen få bo i min moster och hennes mans hus under natten och även i morn om vi känner för det, dom är iväg och campar så vi har deras hus för oss själva wiih :D Nu ska jag välja skor och sen gå ut och vänta på min kille, ha en bra kväll puss! :)
Så här ser jag ut ikväll!

Båstad here we come!


1 år & 2 månader ♥


Ny duschad

Body lotion från body shop, så himla god och bra!

Båstad i morn!!

I morn är det Båsdad som gäller! åker dit med min fina kille :) ska bli väldigt kul! åker runt 8 tiden på morgonen och åker hem sent på lördagen jag håller verkligen tummarna för vädret!!
ska hoppa in i duschen nu göra lite hårinpackning, måla naglrna och plocka ögonbryna och sen smörja in kroppen med body lotion så jag är fräsch och snygg tills i morn, sen ska jag packa lite :)

Svalnäs

Blev inget bloggade igår va på svalnäs hela dagen med Sebastian, Ida och Johan :) vi hade riktigt kul även fast vädret gick lite upp och ner men för det mesta så va det sol! Efter åkte vi till campingen och spelade golf, har världens gulligaste vän som bjöd alla :) puss på dig!
Ska försöka blogga en del idag! kom iallfall precis hem från jobbet så nu blir det mat!
slänger upp lite bilder från igår :)









Klar med mitt mästerverk!

Tycker min sockerkaka blev mycket snygg ;) Nu blir det promenad med Ida pusshej!
Bjuder på en charmig bild ;)

Låtar jag lyssnar mest på just nu

Jennifer Lopez - I'm into you

Pitbull - International Love

Dead by April - Within my heart

Hemma från jobbet

Kom hem för en stund sedan nu blir det mat! sen tror ja att jag lägger mig och vilar en stund har inte fått så mycket sömn inatt.
Har inge större planer idag får se vad som händer sen, är rätt sugen på tennis så får väl kolla med Sebastian vad han säger om det! :) Hörs sen!

Tacos och kvällsbad!

(Snabb uppdatering) Har precis ätit tacos och nu tänkte vi gå ner och ta ett kvällsdopp! :) bäst att det är varmt i vattnet! puss

Gött med bigarråer!


Just nu

Kom precis hem från Sebastians sommarstuga har spenderat natten där, därför det blev segt med uppdatering igår, hade det mysigt och kul som vanligt med han, vi badade och grillade osv :) det enda negativa är alla dessa jäkla myggor har lite var stans över hela kroppen nu men det får man räkna med när man åker ut dit ;)
Nu sitter jag ute i solen och tar det lugnt, läser lite och lyssnar på musik. åker in till stan om en stund med Ida för att handa lite mat blir tacos ikväll :) ska även träffa Lina en stund. Hörs senare!

Iphone skal

Va precis iväg med pappa på on off för att köpa ett nytt skal till min älskade iphone men hitta inget där så vi beställde från jbutiken.se, dom hade faktiskt riktigt mycket och snygga skal där till både 3 och 4 an så kika in där!
blev dom här två, tack pappa! :)

Manliga favorit skådisar

Kevin Costner
Bruce willis
Will Smith
Ashton Kutcher
Liam Neeson

All day, all night

Igår var det party hos Ida riktigt nice va det :) dock sög det att man cykla väääldigt bakis till jobbet ;) men det va det värt på sätt och vis haha. Tack för en grym kväll! :D puss

Hej och hejdå

Nu sticker jag ut med Sebastian, Ida och Mikael får se vad vi hittar på, kanske ett dopp? Bytte om till klänning för att det blev så varmt! härligt härligt.

Stan!

Kom precis hem från jobbet! åker strax in till stan för en fika med Sofia :) Hörs sen puss så länge!

Jordgubbar!

Nu blir det jordgubbar som mamma precis kom hem med! vädret vände och det blev sol ute, då är det inte helt fel med jordgubbar :D
Har för övrigt inte gjort så mycket idag, jobbade på förmiddagen, kom hem, lagade mat och vilade en stund sedan fick jag en samtal från Sebastian som klarade uppkörningen idag! Grattis igen älskling!!! :D
Nu vill jag också bara komma igång och köra men har inte fått mitt tillstånd än och det lär väl dröja ett tag till..men när jag väl får det så kommer jag ta tag i det med en gång, är så sugen :D
Ikväll har jag planer med Ida och Daniel vi tänkte baka något gott och ha lite picknick på idas tomt ;) mysigt mysigt! Men nu väntar jordgubbarna. Hörs!


Måndaag

Hello! :) idag har det inte hänt så mycket, har jobbat på förmiddagen sedan träffade jag Ida en snabbis sen har jag bara vilat hela dagen har inte vart något kanon väder så jag satte på en film!
Ikväll ska jag va med Sebastian har inte vart med han på ett tag så det ska bli mysigt! :) får se vad vi gör!
Hörs!
Nya Lacktights på!

'


Nöjd tjej!

Massimo Dutti
Zara
Zara
Zara
F.a.v
Gant
Henri Lloyd
Björn Borg
Topeco
Converse
Bik Bok
Åhlens

Hemma från Göteborg!

Har haft en jätte bra helg med mamma! :) Filmerna va mycket bra som vi såg igår, rekommenderas verkligen!
Jag är hur nöjd som helst med kläderna, hitta nästan allt jag ville ha :) gillar mycket färger! därför blev det mycket av de. Älskar när man blandar olika färger det är så sommarfräscht :D
Slänger upp en bild där jag försökte få med alla kläder (funka nästan) ;) lägger upp mer i morn.
Nu ska jag sova är sjukt trött! puss.

Jag och mammi på Hard rock! :)





Blir dom här filmerna ikväll!

Nu sticker jag och mamma till Göteborg! ha en bra helg allihopa! puss :)

RSS 2.0