'


I never thought you would take me for granted..

Vilken härlig måndag att vakna upp till! solen har lyst hela dagen och vårkänslan växer mer och mer, Idag har jag spenderat dagen med min fina vän Clara, så bäst är du kan alltid prata med dig! :) vi tog en snabb runda på stan sedan drog vi oss hem till henne och åt lite mackor ute i solen pch pratade, funderade på om vi ska ta och gymma i veckan får se hur det blir med det :) Nu ska jag laga mig lite mat sedan sätta mig framför tvn och kolla på oc Puss

Here we go again

Kände att det var dags att gå igenom alla oc säsonger igen för 5 gången shit det är ju så bra :D Ryan är ju så snygg! tur att jag har Clara som äger alla ;) lär bli fastklistrad framför tvn hela dagen/kvällen men det gör absolut inget behöver ändå få tankarna på annat, hörs kanske senare puss!

I remember how we used to be


kvällens filmer


Tacomys

Såhär kan det se ut!

'


smile because you can


Lunch på stan

Godmiddag! ska va med den här bruden hela dagen vi tänkte dra till stan strax och luncha på bakgården så himla gott där! efter tar vi nog en runda på stan i det soliga vädret :) nu måste ja dra till bussen hörs senare puss!

Sway - the kooks



Say whatever you have to say, I'll stand by you.
Do whatever you have to do, to get it out and not become a reaction memory
To hurt the ones you love you know you never meant to but you do
oh yeah you do

Be whoever you have to be, I won't judge you
Sing whatever you have to sing to get it out and not become a recluse about you, how to come out
I know you never meant to but you do
oh but you do

Still I need your sway, because you always pay for it
And I, and I need your soul because you're always soulful
And I and I need your heart, because you're always in the right places

And take whatever you have to take, you know I love you
come however you have to come, and get it out and get it out

Take it out on me, take it out on me
I'll give it you all, I give it you all,i give it
I give you all I give it you all, yes I will give it you all

Cause I need your sway, because you always pay for it
And I, and I need your soul because you're always soulful
And I and I need your heart, because you're always in the right places

Oh yes I will, I will give it you all

Cause I need your sway, because you always pay for it
And I, and I need your soul because you're always soulful
And I and I need that heart, because you're always in the right places.
<3

'


Helg!!

Dålig uppdatering jag vet, ska bättra mig lovar! Idag är det fredag, mys framför film med pojkvännen kanske blir det även lite cod ;) har tränat upp mig nu i veckan så lär äga honom! sen i morn ska jag äntligen träffa Clara har inte vart med henne på hur länge som helst!! vi tänkte ta en fika på stan sen laga tacos på kvällen hos mig. Nu ska ja fixa mig lite sen åka upp och hämta Sebastian sen blir det dinner PUSS!

Let the sun shine

Är hemma hos Ida och har precis fixat iordning lite mat, slutade vid 2 idag ganska skönt! :) i morn börjar vi inte förs än vid 11.20 rätt skönt det med! nu ska vi käka klart sen laga muffinsar, kanske sätter vi oss en stund i solen har vart så otroligt gött väder i dag :D hörs kanske sen puss!

'


Torsdag

Internet har vart nedlagt därför jag inte bloggat now Im back on track, hörs senare
Ha en fin dag!

Let the love guide us


Tisdag

Inte så kul med språkhistoria!

filmtime

Drar en film innan jag lägger mig Godnatt!

'


Nytt!

Kila ner en sväng på stan efter skolan hitta dom här snygga topparna från MQ och Gina och ett fräscht armband från H&M, nu blir det plugg resten av dagen kanske tar en promenad med mamma senare puss!

black ops

Tro det eller ej, fastande 2 timmar framför det här spelet med min bror haha måste erkänna att det är rätt kul ändå så länge det går bra vilket det gjorde för mig ;) Nu ska jag sova, måndag i morgon får se vad som händer då skolan är iallfall självfallet blöö hörs imorn puss!

Vårkänsla


Frukost&Promenad

Vaknade upp med min fina kille bredvid mig gick ut och gjorde en mysig frukost och strax ska vi iväg på en härlig promenad ut i solen Hörs senare puss :)

Lördagsmys

Har precis vart och ätit med familjen och mormor och morfar riktigt mysigt! efter drog vi till hemmakväll och hyrda massa filmer!! :D haha blev verkligen en hel del ganska uppenbart att vår familj älskar film! Så nu tänkte jag och min bror sätta oss till rätta och välja ut en film av alla, sedan proppa i oss massa chips, dipp, dricka och godis!! Lite senare sen så kommer Sebastian till mig och sover här då ska vi se på Burred tyvärr så kommer allt chips och godis vara slut ;) Ha en riktigt fet Lördagskväll ni med puss!

Bilder från igår kväll

'

Fredag!

Har sovit 10 hela sköna timmar i natt började 11.20 så nu är jag redo för kvällen! :)
Jag och Ida räknade ut idag att vi har festat 6 gånger på 9 veckor nu rätt mycket med andra ord! vart tog alla lugna helger vägen? haha
Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik försöker tagga upp inför ikväll även fast klockan inte är så mycket
sen har jag även ett stökigt rum att städa också, hörs senare! :)

En härlig sommarbild!


Tangled

Ligger och kollar på den här goa filmen riktigt mysig! :D

Hemma hos Sebastian och myser

Har vart lite seg på att uppdatera det  senaste men har inte haft så mycket  att skriva om, idag slutade jag iallfall runt halv 4 efter det så hängde jag med Sebastian hem åt lite och sen stack vi till tennishallen kollad på hans träning och nu sitter vi i soffan med våra äpplen i knät! två dagar kvar sen ska det bli skönt med helg! :D ha en fin kväll puss!

'


we can piece it back together

'
Sitter i skolan och har svenska, lång dag i dag slutar 4 hörs senare PUSS!

the messengers

Blev den här filmen vi såg hyfsad bra! :)

puss

sitter och väntar på att Elina ska komma till mig va jätte längesen jag träffa henne saknar henne så mycket! vi tänkte mysa framför film och bara prata :) skön måndag helt enkelt!

'


Måndag

kom precis till skolan trött som *** !

10 månader älskar dig!


paintball

Va och spelade paintball idag med Sebastian och min bror va riktigt kul :D man kan ju säga att det kändes när man blev träffad ;) men det var en rolig upplevelse!, vi körde inomhus och därför sköt vi med plastkulor, i sommar sen så är det färg som gäller utomhus vilket man också måste pröva på heter ju lixom paintball ;)

Middag och Bio

Kom precis hem från en trevlig kväll med trevligt sällskap, först åt vi thaimat och därefter blev det bio, Min låtsas fru en väldigt rolig film älskar Adam sandler i den här filmen! :) nu väntar jag på Sebastian som ska sova här och i morn ska vi upp tidigt och köra paintball får se hur det går haha :) PUSS!

'


Ha en bra kväll ciao


lite nytt


glada Isprinsessor ;)

Åkte skridskor idag med skolan riktigt kul faktiskt! hade bara glömt av hur svårt det va ;) men vi hade roligt ändå! Efter bara mina två lektionen drog jag en runda på stan köpte lite saker visar upp det i nästa inlägg, Ikväll ska jag äntligen träffa Sebastian va exakt en vecka sen nu saknar honom så himla mycket! får se vad vi hittar på blir iallfall mys framför en film! :)

Dagens film


we are just too good to lose


ta mig utomlands snälla!


'


OnePiece

Ligger i sängen med datorn och tänkte precis sätta på en film (ovanligt) Love and other drugs hoppas den är bra! Har fortfarande hög feber och har inte kunnat sova något i natt pga av hostan som dödar min sömn! Just nu önskar jag att jag hade en OnePiece som man bara kunde hoppa in och mysa i, funderar på om det ska bli en investering dom är rätt dyra så vi får väl se :) isåfall vill jag ha den Lila rosa super cute!

do you want to go to the seaside?


Ben & Jerry's

Avslutar kvällen med världens godaste glass framför tvn med mamma :) känner att jag inte alls är på bättringsvägen hostar fortfarande regelbundet och har feber, börjar också bli snuvig :( får se hur jag mår i morn Godnatt!

Filmtips

Kollar på film är det ända man gör när man är sjuk så slänger upp ett till bra filmtips And soon the darkness riktig spännande :)

'


why is it so fucking hard?


Filmtips

Såg den här filmen i går riktigt bra!

oth


Förkyld igen!

Usch vakna upp med en värre förkylning idag det va inte alls längesen jag va sjuk! men finns inte så mycket att göra åt det än att återgå till mitt dagliga te drickande som lindrar bra för halsen, Nu ska jag plugga hörs senare!

Liam Neeson

En grymt bra skådespelare! LOVE :)

you are my atmosphere


A night on the dancefloor


Detaljer


The taste of saturday

Sitter här vid datorn och lyssnar på musik och taggar upp inför kvällen kommer bli så sjukt kul! :) allt är fixat och klart så nu är det bara att köra! Ida och Lina kommer till mig vid 6 och som vanligt tänkte vi dra igång lite här, men innan det så tänkte ja ta ett långt bad och lyxa till det lite med hårinpackning och Mary Kays grymma ansiktsmask och sendan måla naglarna med mitt favorit nagellack från Chanel, Hör senare PUSS! :)

New


Tacos peace!


Fredagsmys


New


Redo för helgen


'


127 hours

Har hört mycket bra om den här filmen så tänkte varva ner med en varm choklad i handen framför denna samtidigt som jag taggar upp inför helgen! ha en bra kväll :)

Torsdag

Blev lite läckögrillen efter skolan med Ida inte så fel :) sen dess har jag pluggat skiten ur mig och är inte klar en på långa vägar, skönt med fredag i morn säger jag bara, ser fram emot helgens planer rätt mycket :D puss på er!

sommar sommar sommar


Har du styrkan att förlora så har du vunnit ändå


'


Puss

Nu åker jag till Sebastian!

Robert Buckle

Snyggingen från One tree hill!

RSS 2.0