Fredag!!

Party på G med min snygga brud! :D


new things

Lite vårnytt :D kläderna är från H&M och nagellacket är från Chanels nya kollektion som jag fick av min snälla pappa! perfekt nu till våren :)

Packar


3D

Nu blir det 3D bio här hemma med lillebror :D


I morn smäller det!!

Taggar som fan inför morgondagen för då är det studentkryssning som gäller :D och det går till precis som det låter, alla studenter från olika skolor i väst Sverige ska med på denna kryssningen, kommer bli feeeett!!!! :D dessutom fyller min fina vän år idag som vi ska fira ordentligt i morn :D
Grattis Ida på din 19 årsdag älskar dig!!! i morn kör vi :D

Bildbomb

Eftersom min blogg lider otroligt pga skolarbeten osv så kommer massa party bilder ifrån min och Claras galna helg i Göteborg för några veckor sen :D älskar dig snygging! ♥

Seeeg!

Är så sjukt seg efter flera timmar framför datorn med plugg, har kommit igång bra med rapporten till projektarbeten nu och även fått klart andra småarbeten. Inte låååångt kvaaaar nuuuuu!! och det firar vi i helgen då det blir studentkryssning :D :D kommer bli så jäkla grymt! Ida fyller även år då så det blir ordentligt med firande kan jag lova!!
Mer om det senare i veckan, nu ska jag lägga mig i soffan och börja på sista säsongen av 24, tänk att jag sätt alla 8 snart hehe ;)

Helg igen

Även fast jag varit sjuk den här veckan så har den gått jäkligt fort! är mycket piggare idag har ingen feber bara snuva och lite hosta, ska därför gräva ner mig i plugg idag och i morn, är inne i en sjukt stressig period, vem är inte egentligen? speciellt för oss som snart tar studenten woho :D ska fixa detta! Ikväll kommer min moster över på middag så det blir en helkväll med familjen, har även lovat min bror att kolla på Vampire diaries :) hoppas ni får en bra helg!

Åh kan verkligen inte få nog av jackor!

Den här jackan är en nyhet från Barbour, en otroligt snygg vår jacka med en läcker färg kommer snart inte kunna hålla mig längre ifrån att beställa den kanske inte så bra när den kostar en del och nu när jag redan har en skit snygg + att den påminner en hel del av min andra barbour! hehe men DAMN va snygg den är!! Jackor måste nog va det absolut roligaste plagget att handla enligt mig!

Sick and tired

Feber och förkylning inte kul alls! har bara legat i sängen hela dagen med te och alvedon. Har börjat kolla på en ny serie Touch som nyss hade premiär i Usa samtidigt som jag kollar stenhårt på 24, älskar Kiefer Sutherland även han som har huvudrollen i den nya serien Touch som jag rekommenderar! Här har ni trailen kolla!!

Påskmiddag

Nu blir det snart middag med vännerna och gott vin! Härlig påskafton :D


Glad påsk!

Trevlig kväll igår blev det! :D idag ska jag bara ta det lugnt hemma med familjen och fira min fina lillebror som fyller 16 :)

Skärtorsdag

Har slarvat med bloggen det sista, kan säga att det är mycket som händer just nu så bloggar när jag känner för det och har tid, Va i gbg igår igen och träffa lite vänner sedan hälsade ja på farmor och farfar :D nu är påskveckan här och den bjuder på mycket fest, ikväll blir det bland annat stadt hoppas ni får en rolig helg med massa påskägg och fest ! ♥ :)
stoooort grattis till pappa och Pernilla som fyller år idag! :D

Barnvakt

Sitter barnvakt hos mina godingar med Clara :)


RSS 2.0