Right now

Ligger ute i värmen och solar och lyssnar på musik underbart! Snart kommer Elina hit då ska vi gå ner och grilla vid vattnet och bada och planera vår lilla båtresa som vi förhoppningsvis kommer göra nästa helg! :) åka båt på sommaren är en utav dom bästa grejerna som går att göra på sommaren! så härligt :)

dark of the moon

Gick på den här bion igår med Sebastian och hans kompis den va bra! dock inte lika bra som dom andra två men har man sätt 1 an och 2 an så måste man ju ändå se denna! :)

Hemma från jobbet!

Kom precis hem från jobbet, höll på att dö när jag cyklade hem så jävla varmt!! och massa jobbiga små backar. Ska inte klaga på vädret för det här är vad jag längtat efter, sommarlovskänslan! :) jag hoppas verkligen vädret håller i sig.
Nu tänkte jag ta mig något och äta och gå ut och sola lite innan jag drar med mig min lillebror in till stan och bjuder han på fika, det är han värd! :) hej så länge!

Underbar dag med min älskling!

Efter jobbet idag så hämtade Sebastian upp mig och då åkte vi till hans sommarstuga ute i Rackeby :) vi badade, solade, åt jordgubbar spelade lite badminton och bara njöt av sommarvärmen så jäkla gött!
det är precis dagar som denna man har sätt fram emot hela hösten, I feel good! ;) Nu ska jag sova, jobb i morn igen Natti! :)

After all this time, it's still you

Första dagen på jobbet gick helt okej man märker själv att man är ovan, men jag kommer snart in i det kommer inte vara några problem för mig! :) Jag jobbar på ett ålderdomshem för er som inte vet. Börjar morgonen med en frukost sedan tar jag cykeln till jobbet det tar ungefär 20-25 min och på den tiden hinner jag piggna till.
Framåt eftermiddagen var jag på stan en stund med Ida, fixade lite ärenden och sedan tog vi en fika. Nu siktar jag mot sängen är sjukt trött och vill vara pigg i morn så jag kan göra ännu bättre i från mig! gamlingarna slukar energi haha ;) Hörs i morn Puss!

Wanted!

Det här står överst på min shoppinglista just nu! En enkel marinblå eller röd keps från Tommy Hilfiger, Röda låga Converse och en färgglad stickad tröja från Tommy Hilfiger, helst en grön (hitta ingen bild) den gula skulle också va snygg! får se vad jag hittar ska iallfall till Göteborg hela helgen med mamma, vi tänkte se till och lyxa till det ordentligt med att gå på 2 bio på fredagskvällen och äta på Hard rock cafe där dom har så otroligt god mat! sedan shoppa hela dagen på lördagen och även gå ut och äta på kvällen igen innan vi åker hem. Detta är mina närmsta planer just nu, ser fram emot att göra något tillsammans med mamma och bara ta det lugnt!

Rolig helg!

Sitter nu i soffa med datorn och tar igen mig efter en helg med fest och skratt! har både vart bra och dåligt men för det mesta bra! :) Har provat på campinglivet och smögen, camping har aldrig varit min grej och det kommer nog förbli så haha. Bortsätt från att sova i tält så har jag haft jätte kul med alla som var med! tack så mycket:D
I morn börjar jag jobba i 4 veckor framöver, ska bli skönt att komma in i det och tjäna sina egna pengar! :)
två bilder från igår! :)

Dead by april - Two faced

Don't try to run, we're alone in this war
Our thoughts will be futile, progessing bit by bit
as I'm fighting to kill it

(Replace all my frustration
With you, inspiration was reclaimed)

(Fighting this addiction, I'm bleeding)

Evil is on my left, good is on my right
(It's like I'm two faced, It's like I'm two faced)
Telling me to hate, telling me to smile
(It's like I'm two faced, It's like I'm two faced)

(For what, listen to me
now I am crying it out
Trying to fight again inside
now I am screaming it out)

(Replace all my frustration
With you, inspiration was reclaimed)

(Fighting this addiction, I'm bleeding)

Evil is on my left, good is on my right
(It's like I'm two faced, It's like I'm two faced)
Telling me to hate, telling me to smile
(It's like I'm two faced, It's like I'm two faced)

(I am trying to figure it out why I'm bleeding,
No one will ever understand me,
It's like I'm two faced
Understand me
It's like I'm two faced
Understand me)

Evil is on my left, good is on my right
It's like I'm two faced, It's like I'm two faced
Telling me to hate, telling me to smile
It's like I'm two faced, It's like I'm two faced

Evil is on my left, good is on my right
It's like I'm two faced
It's like I'm two faced
Telling me to hate, telling me to smile
It's like I'm two faced, It's like I'm two faced

Midsommarfin!

Glad Midsommar! :)

Smöööögen!!

Nu drar jag och brudarna till smögen över helgen, så jävla kul kommer vi ha! :D Hoppas ni får en bra midsommar och helg puss!

I wanna hurt you just to hear you screaming my name

Jag och Ida sticker alldeles strax iväg till Grästorp för att lämna vårt tält till våra kompisar som redan i morn åker ner till Smögen så dom är snälla och sätter upp vårt tält då också :D
vi drar ner på fredagen efter Idas jobb. Är så sjukt taggad kommer bli så jäkla kul!
Ikväll blir det tacomys hos Ida! hörs senare puss!
Dagens klädval!

The new daughter

Kollade precis klart på den här filmen tyckte inte det va så bra lite b i mellan åt. Kevin Costner är alltid bra annars och har gjort många bra filmer som tex The Guardian och Mr. Brooks som är två favoriter :) Nu ska jag sova Godnatt!

Fin kväll

Har spenderat kvällen med Elina vi tog en promenad och satte oss vid vattnet ett bra tag, ganska härligt ändå! :) Följd henne hem in till stan för ett tagsen och då passade jag även på att köpa lite godis till mig och Andreas som tänkte se på en film nu :) Hoppas ni också haft en bra kväll hörs i morn!

Tisdag

Sätter mig och kollar klart på dom två sista avsnitten av Gossip girl, tycker den här serien har varit bra och jag hitta mina favoriter ganska snabbt som kanske har märkts ;) Inte den bästa serien jag sätt men mycket se värd! :) Idag har jag inge större planer Elina kommer hit en stund ikväll ska hjälpa henne att sätta i löshår sen får vi se vad som händer!

Tennis

Dåligt med uppdatering idag, har inte gjort så mycket va på stan en sväng och kolla efter en klänning till midsommar med hitta ingen! tråkigt, efter tog jag mamma och Andreas en glass på birges. Nu ska jag iväg och bli bättre på tennis tur att jag har min egen kille som tränare ;) Puss!

Saknar mitt mörka hår!


Söndaag

Väntar på Elina som snart kommer hit och förgyller min kväll! :D  va ett tagsen nu så har saknat henne!  Vi tänkte ta en långpromenad och bara prata sen se på ett par skräckfilmer :) Låter som en perfekt Elina och Amanda kväll tycker jag! Hörs sen!

Bjuder på den här riktigt snygga gamla bilden på oss sen i höstas!

'


Abduction

Längtar tills den här filmen kommer ut på bio med Taylor Lautner!
ABDUCTION handlar om en ung mans jakt på sanningen om hans ursprung efter att han hittar sin egen baby-bild på en websida för försvunna personer. (texten tagen från sf.se)
Filmen har premiär den 30 september!


Ny parfym

Fick en parfym av mamma idag som är från Mary Kay, warm amber heter den
(till vänster om bilden)
En riktigt god kvällsdoft. Tack mamma!

'


Sun is up

Kul att vakna upp i morse och att man knappt kan prata! buhu vill va frisk nu en sån här fin dag!! Får ta det lugnt resten av dagen så jag inte tappar rösten helt. Sitter iallfall här ute med datorn och dricker te i det härliga vädret får se vad jag hittar på sen.


Sen uppdatering!

Har inte haft någon tid till att blogga idag så blir ett litet snabbt nattinlägg! :) Dagen började med skolavslutning faan va skönt ingen skola på 10 veckor!! ska se till och njuta av varenda dag!
Iallfall Sen vid halv 12 åkte jag och Ida ner till Skara för att kolla på Sofias student och sen hem till henne för att fira och äta god mat :) Resten av kvällen tog vi det lugnt hos Ida och nu är jag jätte trött och har ont i halsen! så tänkte lägga mig och bli frisk nu, hörs i morn puss!
GRATTIS IGEN SOFIA!!!!

Right now..

Jordgubbar, Glass och Vecko Revyn!

I do my best for you all the time

Vilken underbar dag att vakna upp till! Har suttit ute i solen hela dagen det ända som är minus är att jag börjar få ont i halsen :/ inte speciellt kul nu lagom till sommarlovet, men jag överlever!
En stor del av dagen har gått åt till att planera smögen med mina kära vänner, kommer bli en kanon midsommar där nere får hoppas på bra väder också! måste bara lösa lite små detaljer innan allt är klart sen så är det bara att dra ner och köra! :D Nu väntas grillning om en stund kanske hörs senare puss&kraam.
Så här ser en glad Amanda ut i dag! :)

 

 

 



Grattis Mikael!


Studentfirande!

Så här ser jag ut i dag! :) åker strax iväg till Sebastian och sen vidare till utspringet Ska hänga på lite fina grejer på Mikael som tar studenten! Efter blir det också middag hos han. Nu ska jag ta något och äta sen gå till bussen Puss!

Tar en promenad med Ida


xoxo


Jordgubbar en kväll som denna!

Äntligen har sommarlovet börjat kan man nästa säga fick reda på idag att vi inte har några lektioner mer nu i veckan förutom själva avslutningen som är på fredagen så jag kan äntligen andas ut nu. Andra året på gymnasiet är klart helt sjukt va tiden går fort! va ju nyss man började i ettan! Detta ska firas med jordgubbar, lite Gossip girl sen en lååång sovmorgon i morn! Hörs

'


A start of something new

Godkväll! kom precis hem från stan har vart och kollat på när Sebastian spelat match, duktig kille jag har! :) Nu väntas grillning här hemma med familjen sedan läggdags i tid börjar 8 i morn buhu! Men är inte alls många dagar kvar tills Fredag då det är skolavslutning och ett helt sommarlov väntar :D fan va skönt!
Hörs i morn!

Grym gårdag!

Hade så jävla kul i går både på dagen, kvällen och natten! Va iväg med Ida, Lina, Daniel och Elin i Trollhättan och kollade på Johans student! efter så drog vi hem till Elin en stund och sedan vidare till Johans middag, mycket trevligt med god mat :D sen på kvällen blev det stadt!! med goda drinkar och härligt folk. Nu är jag helt slut även fast jag sov bort hela dagen i dag men det får Sebastian ändra på som kommer hit strax! :) Ha en fortsatt bra kväll puss!

'


Karnivalen!


Gårdagen

'

återhämtning

Tack för kvällen igår alla som va med! hade super kul :) lägger upp lite bilder senare :) Nu ska jag få i mig detta mums!

I dag ska det badas!

Sticker strax iväg till Ida för att grilla, spela spel och dricka lite med härligt folk! vi har även planerat att ta dopp, nu jävlar ska det badas i detta underbara vädret! Ha en kanon dag Puss!

'


Älskar vädret

Nu drar jag till Sofia och spenderar min kväll där, blir en härlig promenad i det fina vädret sen får vi se vad vi hittar på, ha en bra kväll! :)

'


Innan jag stack i går

Hade en jätte trevlig kväll i går! :) han inte blogga innan, kom hem runt 5 tiden så just nu är det pay the price,
Senare ska jag spela tennis med Sebastian och Mikael HÖRS!

'


RSS 2.0