Puss

I morn ska jag va med min Sebastian som kom hem från Danmark idag! :) Va tvungen att lägga ut den här fina bilden på dig älskling puss! ;)




Im in Love

Nu har jag precis gett min önskelista till mamma och pappa är framförallt kär i den klassiska Barbour jackan som är ett måste nu i höst! får väl se om dom kan förverkla min önskan ;) Hade vart sjukt snyggt med ett par svarta Hunters till
Im in love..



If the clouds don't clear we rise above them

Hej på er! :) kom precis hem från skolan hade engelska B som sista lektion tycker den kursen är väldigt svår så nu är min energi på noll! tänkte därför gå ut och sätta mig i det fina vädret och läsa det nya nummret av Vecko Revyn och bara slappa! skulle träffat Sofia idag egentligen men så blev det inte, får se vad som händer senare kanske drar förbi Ida en stund sen, vi va tidigare idag i Götene och skulle fota till en fotouppgift och när vi väl hade fotat klart så fick vi vänta över en timma på att bussen skulle komma, mitt ute i ingenstans lixom ;) när vi kom till Lidköping igen så belönade vi oss med lite skärpmat rätt så rätt ;)

'


fix med bloggen

Godkväll på er! :) har precis fått lite mat i magen så nu tänkte jag dra ut och övningsköra lite med mamma, för övrigt så har jag inte gjort så mycket idag kom hem ganska sent från skolan, har fixat lite på min blogg med kategorierna som ida fixat med, tycker min blogg är super snygg nu med färgerna och allt, Tack världens finaste vän puss på dig!

Snygg

Evangeline Lilly

Still I need your sway

Godmorgon! sitter just nu i skolan och dricker varm oboy har håltimma till 12.30 rätt skönt ändå jag och Ida sitter och chillar i en skön soffa vi båda tänkte fördriva tiden med att dra ett avsnitt av våra favorit serier men första ska bruden fixa klart lite med min blogg ;)

old pic

Jag och min fina ♥

Rolig helg!

Fredag: Carro kom till mig :) hade inte träffat henne på över 1 år, Det blev Skövde på kvällen tillsammans med Ida, Pernilla och Sofie
Lördag: Körde gokart med Sebastian och hans tenniskompisar riktigt kul!! :) Och på kvällen blev det lite fest här hemma hos mig :)
Söndag: Carro åkte hem, på kvällen va jag men min älskling som har åkt till Danmark nu, kommer inte kunna prata med han för än på onsdag kväll tur att det inte är så länge :) kommer sakna han ändå!

Nya jeans


PARTY


Everybody going to the party have a really good time


Så här mörkt ska jag ha igen!


Keep on your dress

Skola idag igen! började egentligen 12.30 men jag och Ida kom dit 10.30 för vi trodde vi hade lektion, så tyyypiskt! Vi fördrev iallfall tiden på thairesturangen tillsammans md Sofie :)
Efter skolan åkte jag ut och körde med mamma lite sen hängde jag med henne och handla. Nu tänkte jag laga lite mat får se vad det blir och sen bara ta det lugnt, är fortfarande förkyld vet inte om det börjar bli bättre eller sämre, Puss

Lite bilder från nån gång i sommras

Kommer sakna sommare 2011, fan va fort det gick!

Ny header snart!

Bloggen ser ut som den gör nu, jätte tråkig jag vet men den få se ut så tills Ida har fotat lite nya bilder på mig och fixat en ny snygg header :D va så trött på den gamla! Tur att jag har Ida som är bäst på det hon gör och att jag har en sån "förtur" många som står på kö ;)

Skolan, stan, thaimat

Då va första dagen i skolan avklarad! känns bra att komma igång igen och idag börjar vi räkna ner till studenten :D känns helt sjukt! men har ett kul och tufft år framför mig, är så glad att jag har framförallt Ida i klassen och en del andra som jag kommer få uppleva allt kul med! :)
Efter drog jag och Ida till stan och kollade lite och åt thaimat, ovanligt ;) Och nu kom jag precis hem från min moster där vi firat Johan hennes man, tänkte hoppa in i duschen nu och sen bara ta det lugnt, i morgon står klockan på halv 7 gissa om jag är glad?

Första dagen i skolan väntar


My day

Idag har jag vart på stan med min älskling :) vi åt på bakgården och jag handlade lite nytt smink som verkligen behövdes och ett par jeans :) Kollade efter en höst jacka som jag tänker önska mig när jag fyller år, hitta en snygg från Armani så får väl se vad det kan bli men har verkligen inte kollat klart än!
Efter stan drog vi hem till Sebastian och kollade in våra nya scheman, vet inte riktigt vad jag tycker om det än får väl se nu när skolan börjar :) sen har jag övningskört med mamma och nu väntar jag på mina kära vänner som kommer om en stund! Det va min dag ;) puss!
'
Parfymen fick jag av min fina mamma tack! :)

Myskväll

Nu börjar jag på säsong 3! chipsen och godiset är framme ;) puss

Lite om gårkvällen

Hade jätte kul i går med vännerna vi spenderade kvällen hos Sofia, drack lite innan vi drog till statsparken för att kolla på September :) sedan drog vi till donken och va där ett tag innan jag drog hem för att sedan bli upphämtad av min snygging!
dagen har hittills spenderats med han, spelade pingis och kollade på family guy :D Nu ska jag ut och köra ha en bra dag!
Bjuder på den snygga bilden!

mot skogshyddan!

Nu sticker jag iväg i regnet till skogshyddan och gör Ida sällskap under hennes rast! :) sen drar jag ut och övningskör även fast det regnar så men man måste ju kunna köra i ösregn med! ;) sen blir den en sväng till mormor och morfar som nyss kom hem från Kroatien :) Ha en bra dag så länge puss!

nattinlägg

Blev hemskjutsad av min älskling för en stund sedan har myst med han hela kvällen, vi kollade på Undknown och gjorde en egen saft av hans bär i trädgården haha lite udda men kul va det och den blev good! ;) Han fick också en present av mig en sen födelsedagspresent och körkortspresent kan man kalla det :D men mer om det i morn ;) Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet av säsong 2 av lost även fast klockan närmar sig halv 3, typiskt mig :D
Vår goda saft!

'


Torsdag

Efter att ha hjälpt mamma och städa hela huset nu på eftermiddagen så åker vi och tar en hamburgare på läckögrillen sen åker jag ut och övningskör lite :) Puss så länge!

Hemma

Har haft en super mysig dag i Göteborg med min babe! :) längtar tills vi får våran lön då ska vi åka dit och shoppa rejält! ;) Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Lost har jätte ont i halsen, hoppas verkligen inte det blir värre nu innan skolan och allt! Puss

Göteborg!

Nu sticker jag till Göteborg med Ida över dagen, ska försöka hitta en god thairesturang :) sen ska vi spana lite efter höstkläder och bara chilla, skönt att det är fint väder! :) puss

Let's keep our beauty

Dåligt med bloggande idag har varit slarvig den senaste tiden lovar att jag ska försöka bättra mig :)
Lite kort om Idag, övningskörde med mamma ett par timmar sedan åkte jag till Sofia och spenderade kvällen där, vi kollade bland annat på film och åt glass och jordgubbar mums! :) Nu blir det lost innan jag siktar mot sängen. Hoppas ni haft en bra dag/kväll puss!

säsong 2

Tänkte Inleda min Lost kväll efter jag tagit en lång dusch, ska börja på säsong 2 spännande! har massa gott till det sen också, chips och dipp ♥
Tidigare idag så har jag övningskört och träffat mina kusiner. Hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll :) Puss


Lite bilder från göteborg


15 månader <3

Jag älskar dig Sebastian Lindmark!

Göteborg med älskling!


En dag på stranden med vännerna!

Nu sticker jag och Ida till stranden och möter upp Elin och Sofie, tänkte lägga oss vid klipporna och bara chilla, lyssna på musik och äta lite och snacka massa skit såklart ;) får se vad vi hittar på ikväll! Ha en bra dag! :)

myskväll med lillebror!


Min nya drog


höstkläder!

Hitta 2 par snygga jeans, hitta exakt dom svarta jag va ute efter och en snygg tröja till, är jätte nöjd tack mamma! :)
Inte så jätte bra bilder men dom funkar! (tröjan är inte riktigt så röd)

stan

Åker strax in till stan med mamma och Andreas, måste köpa ett par nya jeans känns som att det redan är höst! hoppas jag hittar ett par svarta snygga! :) Ha en bra dag!
Så här ser jag ut idag!

Godnatt


Kass uppdatering!

Sorry för kass uppdatering har haft full upp eller så har jag bara inte orkat blogga. Har iallfall haft det bra dom senaste dagarna. I lördags så var det som sagt fest hos Elin med ett toppen gäng alltid lika kul! :) festade även med hennes mamma och hennes jobbarkompisar vilket va rätt kul ;) kvällen slutade hur som helst bra! inget drama eller nåt haha.
I söndags så tog jag bara tid för mig själv kände att jag behövde det, fastnande i Lost som jag börjat kolla på :) så himla bra!
Och igår och idag så har jag vart med min älskling, kom precis hem från stranden där vi legat halva dagen :)
Nu ska jag greja lite och dra ett avsnitt av lost senare ska jag träffa Ida, PUSS!

kör på svart och vitt idag!

Nu väntar vännerna, ha en bra kväll för det ska jag ha puss!

'

Bild tagen från leloveimage.blogspot.com

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan har sovit riktigt gott i natt och jag hade en väldigt mysig kväll i går med min fina kille :) såg på dom filmerna ja la upp i det förra inlägget! mycket roliga och bra :)
Idag ska jag täffa Clara en stund som jag inte gjort på väääääldigt länge saknar henne! och ikväll blir det fest med vännerna hos Elin! :) ha en toppen dag puss!

filmtips



Old enough to know better, too young to give a fuck!

Tacos på G!

våfflor made by me

Har precis ätit våfflor och det satt fint! :) nu ska jag ut och övningsköra med mamma sen blir det myskväll med Sebastian! Have a nice day!

Film

Nu blir det denna filmen med pojkarna!

Middag ute

Åker strax in till stan med min familj och kusin och ska äta på sjökanten, kanske blir det lite minigolf också! ha en trevlig kväll puss! :)

I'm back!

Hej! :) nu är jag tillbaka efter min lilla "bloggpaus" mår lite bättre efter ett par riktigt härliga dagar på Tjörn med mina underbara vänner, har haft det riktigt kul och det va vad jag behövde! synd att det är över saknar det redan! men det kommer bli fler gånger! sommaren är inte över :)
Nu ska jag gå ner till stranden och bada med Ida och njuta av värmen! hörs sen puss :)

RSS 2.0