Natti

Har haft en super mysig kväll! :) nu blir det att lägga sig i dom sköna hotellsängarna! Hörs i morn pusss


Checkat in!

Wiih mitt första mobil blogg inlägg :D lär bli många sånna ;) Har precis checkat in på hotellet efter en dag på stan, ikväll väntas en middag ute och sedan Teater :D hoppas ni får en lika bra fredag som jag Puss!


Stockholm i morn!

Hallå! :) blir ett rätt segt inlägg idag har haft fullt upp hela dagen! har vart i skolan ända till 6 förutom när jag åkte hem ett par timmar på min håltimma, stannade nämligen kvar i skolan för att fota Sofia till min fotouppgift här är 3 stycken! oredigerade, blev riktigt nöjd med hela fotograferingen :D tur att man har en sån snygg vän ;) efter tog vi en god fika på stan kände att vi va värda det!
I morn åker jag till Stockholm med min familj, kusiner och farmor och farfar ska blir riktigt mysigt! lämnar datorn hemma kan vara skönt det med, därför blir det dåligt med uppdatering om jag inte lyckas blogga från mobilen med blogg.se nya app :)
Iallall eftersom att farmor fyller 70 så ska vi göra det lite extra lyxigt genom att bo på ett fint hotell hela helgen, äta på fina restauranger, gå på teater och shoppa osv så ser verkligen fram emot den här helgen riktigt mycket :D känner verkligen att det ska bli skönt att komma ifrån lidköping!
Men men nu ska jag sova ska upp 05.30....får se hur det går PUSS!


kul i skolan..


Hemma från skolan

Kom nyss hem, det nya numret av Vecko revyn låg i brevlådan så nu blir det mys i soffan med en sallad :) senare ska jag träffa min finaste clara! puss så länge ♥

mys!

Hat haft en jätte mysig kväll med mina älsklingstjejer ♥ Nu blir det sängen natti!


This is the end where I begin

Nu sticker jag och Ida till Pernilla för thaimat och Idol, repris från förra tisdagen ;) blir mysigt :D puss!

Längtar!!


Jag kommer aldrig mer låta dig få se mig svag

Hej söta läsare sitter och dricker en kopp varm choklad med grädde i låter inte fel va? ;) prefekt när det blåser och är kalt ute, tog en paus från pluggandet håller på och planerar mitt projektarbete vill inte riktigt avslöja det än (vill inte att nån ska sno min väldigt kreativa ide) haha ;) tids nog når ni se vad jag sysslar med :D efter pluggandet så tänkte jag städa och rensa min garderob, lägga undan alla vår och sommarkläder och slänga allt gammalt som jag inte använder längre för att sedan flytta in mina nya höstkläder och annat som är användningsbart, min garderob ser verkligen inte rolig ut..Ska försöka lägga upp bilderna på mina nya kläder och prylar sen också!
Juste snart fyller jag år också :D den väldigt efterlängtade siffran 18 haha ;) suger ju att jag fyller så sent..därför ska det firas extra mycket! det blir en vild förfest hemma hos mig för mina vänner med coola drinkar grym musik osv :D innan vi drar till stadt! dock har jag redan tagit min "stadt oskuld" men nu blir det på riktigt hehe, längtar iallfall som sagt vääldigt mycket ,det kommer bli gaaalet :D

Godnatt

Thaimat och alfapet bestod söndagskvällen av riktigt mysigt! :) nu blir det läggdags hörs i morn ♥

Rolig helg!

Har haft en jätte rolig helg med Ida och jag är jäkligt nöjd med alla kläder jag fått hem :D
ska försöka ta kort på allt och visa när jag har tid!
Va även inne på NK och självklart så kunde jag inte låta bli att prova min drömjacka ;) jag hoppas du blir min snart!
Kom hem igår vid 7 tiden och då stack jag till min kusin som fyllt år och firade han :) Idag blir det mest plugg och senare drar jag till Sofia för lite söndagsmys, ha en bra dag ♥
Lite bilder




Bränt endel sådär..


Dags för shopping!!


Mysig kväll i göteborg med min tjej!

Såg filmen Friends with benefits grymt rolig rekommenderas! :) Nu blir det sängen i morn väntas en heldag med shopping hell yeah :D

just nu

Sitter på tåget är snart framme i Göteborg :D

I'm still shining without you

Torsdag idag! och så här ser jag ut, ikväll kommer Sofia till mig :) blir en lugn torsdagkväll
I morn drar jag och Ida till Göteborg och stannar där 2 dagar det blir en massa shopping, god mat och bio grymt :D

Damn

I'll marry you, you just don't know yet ;)

every teardrop is a waterfall

Har vart ute och övningskört lite med mamma körde fram och tillbaka till stan och med oss hem fick vi mat från läckögrillen så nu blir det käk framför tvn mysigt :) har en lång sovmorgon i morn btw gööött!

Pluggdag

Sorry för det tråkiga inlägget men har faktiskt inte gjort så mycket mer än att plugga idag, stannade hemma från skolan på grund utav brist på sömn har inte alls sovit bra inatt vaknade minst 10 gånger av olika anledningar men duktig som jag är så tar jag igen det hemma ;) ovanligt..
Tänkte iallfall snart ta en promenad med Mamma och Andreas så jag inte somnar över matteboken puss så länge!

accept the best

Tack för en mysig kväll brudar ni gjorde min dag ♥ nu blir det sääääängen!

It sucks to be you right now

Om en stund sticker jag till Pernilla med mina tjejer för en myskväll men först åker jag och Ida och hämtar thaimat mums! :) ingen myskväll utan thai ;)

Barbour dream


summertime

Åh va jag saknar sommaren! ett väldigt roligt minne är när vi va ett gäng på Tjörn vid kusten, hade så himla roligt då :D här kommer en massa bilder enjoy! :D

Hos Emelie

Vardagslyx ;)

En god sallad framför pretty little liars

Hej på er! :) kom precis hem från skolan köpte med mig en sallad hem från hemköp så nu blir det mys framför Pretty little liars nu när lost är slut ;) ikväll blir det Idol hemma hos Emelie puss så länge!

'


Jag saknar dig

Kom precis hem från bion, den va sjukt bra gick rakt in i hjärtat en måste se film!

Im back

Hej på er! tänkte börja blogga lite igen efter en veckas paus som jag verkligen behövde, har umgåtts med mina underbara vänner hela veckan som alltid finns när saker är svårt. Dom har verkligen lyckats få mig på bra humör och andra tankar, skulle verkligen inte klarat mig untan er och ni vet vilka ni är ♥
Har så mycket roliga saker att se fram emot nu framöver så jag ska fortsätta le och ta en dag i taget!
Ikväll blir det bio med mamma vi ska se Jag saknar dig :) men först blir det en dusch och mat puss på er!
Jag och Daniel igår :)

Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change

Bloggar om ett tag igen puss!

13/5 -10 - 11/9 -11

Tack för tiden och alla underbara minnen ♥

'


Jag och en snygg tjej i går


Leave with some dignity

Nu är jag fixad och klar och väntar på att Ida ska plocka upp mig sen drar vi till spexet! :) Ni får ha en grym fredag!

Fredaaaag!

Hur skönt är det inte med fredag idag? :D även fast veckan har varit väldigt lugn så ska det ändå bli skönt, Idag ser mina planer ut såhär, först blir det stan och fika med Ida sedan hem och fixa sig lite efter blir det spexet!
(ska inviga alla ettor på skolan) Efter blir det lite fest hos Lina som fyllt 18 och dit drar jag med Ida, Sebastian och Johannes :) Nu ska jag fokusera på min sista lektion bara en timma kvar!! puss

Mys med min babe






Movie time

Nu ska vi se på Karate kid! hur söt är inte Jaden Smith? :)

snygga brudar

Kom precis hem från skolan ganska slapp dag idag hade endas foto b och en lång håltimma som vanligt tills vi fick reda på att vi fick åka hem och jobba på engelskan så nu sitter jag här hemma i soffan tänkte värme varm oboy med grädde i och slå upp teoriboken sen kanske åka ut och övningsköra lite :)
ikväll kommer Sofia till mig :D puss

I only have eyes for you

Sitter här med mamma och försöker hjälpa henne att välja glassögon :)
sen kommer Sebastian hit och myser framför Idol med mig!

Världens finaste låt


Nästan klaart

Nu är min nya header sanrt klar lite fin justeringar bara :D
sitter nu på svenska lektionen och läser Robinson Crusoe orkar inte läsa så funderar på att se filmen istället..

Even the best fall down sometimes

Godmorgon sunshines :) sitter i skolan och har en hur lång håltimma som helst! börjar inte för än 12.30 därför ska jag och Ida fördriva tiden nere i fotostudion hon ska äntligen fota nya bilder till bloggen :D ska bli så kul med nytt! kommer få mer lust att blogga också känner ja ;) hör sen!

 


Ralph Lauren


Idolkväll

Nu ska jag ut på promenad med min favorit tjej sen blir det mys framför Idol som börjar idag! kanske kommer Sebastian och joinar oss också :) Ha en mysig söndag!


pic

Här kommer lite bilder från igår! :)


Me today


trophy eyes

Hej på er! har precis ätit frukost och kollat på ett avsnitt av Lost :) hade en jätte mysig kväll igår med Clara hade verkligen saknat våra filmkvällar :D hoppas ni också hade en bra fredag!
Idag är det lördag och det betyder att Sebastian ska få sin kör upplevelse från Live it! grym present om jag får säga det själv ;) i vilket fall som helst så innebär det att han får välja att köra en Ferrari eller en Lamborghini :)
hm undra vilken han väljer.. ;) Nu ska jag fixa mig och städa lite i mitt rum puss så länge!
Om ni vill skämma bort er pojkvän eller någon annan så kolla in här!  http://www.liveit.se/upplevelser/upplevelsepresenter-kör-ferrari-lamborghini

new color!

Är jätte nöjd med min nya hårfärg så här blev det! :) Nu sticker jag till Clara för en super mysig fredagskväll med tacos och film osv :D ha en bra kväll puss!

glassögon

Nu har jag fått mina kära glassögon känns ganska nördigt dock känner jag mig väldigt smart haha ;)
ska plocka dom lite på och av men ska framförallt ha dom när jag sitter vid datorn/tv och när jag kör bil, nog om de!
Sitter i skolan nu och har Arbetsmiljö & Säkerhet slutar om en halvtimma, häärligt! vid 2 ska jag iväg och klippa mig och färga håret ska bli skönt med en liten förändring :) puss!

'


Hemma hos sebastian

Lite snabb uppdatering, sitter hemma hos Sebastina med varsin mac i famnen tänkte snart dra igång Rollercoaster 2 så himla kul :D
så nu vet ni vad jag kommer ha för mig dom närmsta timmarna ;) ha en bra kväll!

Thaimat

Nu har jag och Ida håltimma till halv 1 därför sticker vi och äter thaimat, passar bra!

Stay with me


RSS 2.0