Tisdag

Godkväll! Idag har jag spenderat dagen tillsammans med Ida och Daniel, det blev en efterlängtad tacos fram emot kvällen eftersom det har vart så sjukt fint väder i dag så blev det att vi satt ute i flera timmar, riktigt härligt :) I morn blir det en kort dag i skolan börjar 09.45 och slutar 14.00 sen är vi lediga torsdag, fredag och måndag inte fel :) I morn kväll blir det även 18 årsfest i Sockertoppen ska bli väldigt kul! :) Nu hade jag tänkt att se något avsnitt av gossip girl och sedan lägga mig så jag orkar morgondagen, Hörspuss!

except the best


'


'


wtf? :O


'


Ha en trevlig kväll

Väntar på Sebastian sen blir det middag och film! :)

Nytt


Plugg dag

Nu blir det plugg för mig har 2 stora samhälls uppgifter som ska vara inlämnade innan skolan slutar + lite andra saker gäller att ligga i även fast det är lördag! Ikväll kommer iallfall Sebastian hit och myser md mig kommer behövas efter allt plugg! Hörs senare puss

my day


Fika time

Godmiddag! Har bloggat kast den här veckan pga mycket plugg och att jag inte haft någon lust men hade tänkt att ändra på de ;) Började skolan 13.30 idag så fick en skön sovmorgon gick en runda på stan med Ida köpte mig en snygg tröja på gina för bara 49 kr kan visa upp den sen :) Nu har jag slutat, sitter och väntar på Sofia för en fika på stan ikväll har jag planer med Clara blir film mys hos henne, Ha en bra fredag puss! :)

Middag och Bio

Nu sticker jag iväg och äter thaimat med Sebastian sen blir det Pirates of the caribbean!! Ha en fin dag :)

Lööördag

Nu åker jag till Sebastian och spenderar kvällen där, han ska ha släktkalas och jag har bakat en tårta! :) hoppas den blir omtyckt haha Hörs!

Gårdagen

Grillning och årets första jordgubbar hemma hos Lina igår, helt underbart att sitta och njuta ute i solen med sina fina vänner! kvällen började helt enkelt gör bra, efter blev det spel och singstar sedan en fin övergång till fest ;) hade riktigt kul :) här kommer bilder!

Make it real

Slutade skolan tidigt idag hade ont i huvudet så gick hem och sov en stund sen har jag pluggat en hel del med samhällen har 3 stora uppgifter som ska lämnas in innan skolan slutar. Nu ska jag snabbstäda mitt rum lite, duscha och kolla över kläder tills i morn då det blir fest hos Lina! ska bli mycket kul :) Hörs i morn!

'


Grattis!

Idag fyller min kära pojkvän 18 pussssss på dig!!

time for


please hold on is alright

Skön skoldag! sticker snart iväg till Sebastian för en spelkväll han har nämligen köpt tekken så nu ska jag slå han i de! Hörs puss

Love


1 år

Igår fira jag och Sebastian 1 år tillsammans vi hade det jätte mysigt på kusten dock blåste det lite kalt men det gjorde inget! vi va nere vid havet, spelade spel, grillade och bara myste med varandra!
Kom hem vd 7 tiden idag lite tråkigt att vi inte kunde stanna längre men det blir fler gånger. Nu säger jag Godnatt mina ögon slocknar när som helst, här är iallfall en bild på oss lägger upp lite fler i morn :)

Im better than yesterday


gossip


Glass i sommarvädret


Onsdag

Kom precis till skolan efter en liten sovmorgon, har multimedia och ska strax sätta i gång efter skolan ska jag förhoppningsvis träffa clara va ett tagsen nu hörs senare puss! :)

I hope we always find a reason to smile

Har vart med min lilla fjant i dag och haft riktigt kul bara larvat oss sen spöade jag skiten ur han på kubb också ;) Vi har även planerat lite inför helgen då vi åker till min farmor och farfars sommarstuga på kusten och firar 1 år tillsammans ska bli väldigt mysigt! helt sjukt att det snart redan gått ett år hoppas på många fler :) Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla Gossip Hörs!

'


Lugn måndag

Kom precis hem från stan med mamma och farmor vi va på Birgers och köpte glass efter blev det en sväng till ica, köpte med mig en tidning hem så nu ska jag sätta mig ute i kvällsolen och bara ta det lugnt!

Grillkväll

Har haft en jätte rolig kväll med goa vänner det blev grillning, singstar och massa spel hemma hos Ida :) har vart så varmt väder idag så vi har vart ute större delen av kvällen. För övrigt så har jag haft en sjukt rolig helg träffat ovanligt mycket folk och gjort väldigt mycket saker och det är så det ska va! :) Nu säger jag gossip gilrl och sen godnatt börjar inte förs än vid halv 3 i morn så det blir en härlig sovmorgon puss!

Ha en trevlig kväll puss!


the end's not near

Hallå! ligger ute i solen och äter en underbart god macka som mamma gjorde i ordning till mig, älskar vädret det är helt sjukt att det snöade tidigare i veckan? Nu vill jag bara ha sommar!
Iallfall kom hem från fotograferingen för en stund sedan, var inte riktigt som jag hade tänkt mig med det va väl en kul grej. Nu ikväll ska jag till Sebastian får se vad vi hittar på det blir mysigt i vilket fall som helst, kanske blir det en lång kvälls promenad hade inte vart fel :)

Nice kväll!

Kom precis hem från en grymt rolig kväll det blev grillning och bad i Gillstad med härligt folk nu säger jag godnatt :)

fotografering

Blev erbjuden här om dan att fotograferas, tackade ja så imorn ska jag vara "modell för en dag" jag tycker det låter kul :) När jag var liten så var min högsta önskan att bli modell dock har det inte hållit i sig men vi får väl se efter denna fotograferingen haha

Gossip girl

Hade tänkt att börja kolla på Gossip girl nu när jag kollat klart på oc tycker det är mysigt när man alltid har något att kolla på :) har aldrig sätt den här serien förut men många säger att den är bra!

I still don't know how to act

Kort och härlig dag hade bara en fotolektion och livskunskap :) Idag har jag inga större planer, farmor och pappa kommer hem senare idag ska bli mysigt att träffa henne igen kanske blir det bullbakning :D

Blev den här


Slutproduktion

Kom precis hem från Skara med Lina och Ida vi var och kollade på Sofias slutproduktion, mycket bra gjort Sofia! :D temat va 70 tal :) Nu sitter jag här vid datorn, ska strax ta mig något att äta och sen kolla på nån film hörs i morn puss!

'


Lunch


plugg dag

Bestämde mig för att vara hemma idag och plugga järnet inför svenska provet som är i morn, tog ut båda katterna och satte mig i solen på förmiddagen mycket härligt förutom att vinden är lite kall, Nu tänkte jag ta en lång paus och gå och duscha och kolla på några avsnitt av oc, Hörs !

Mycket kärlek till dig min vän!


Valborg

Vill tacka alla som gjorde min kväll grym igår! :D hade riktigt kul! här kommer en hög med bilder.





















RSS 2.0